Hobby Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Po vychytání miętolić Solyanka jedzie.Mam ale ten problemy jeżeli się z guzdracz jeden spotkał: Lab X10 ostatni ukrycie kości.Misja otworzyć drzwi z kod.Mněl bym wpaść seria teleportů a dostać się do klatka z plecak (podle ponownego scena) albo znaleźć plecak w róg izba za rura.(stary scénař)Nigdzie nic.Nepomůže ani odejście a dojście do lokacja.Kiedy otworzyć drzwi kod który znam (2 61- 9- 54- 7),znaleźć jakiś amunicja ale nie jest apel informować Kosťu o znalezienie skrytka.Jest to odparzenie,znalazłem wszystkie skrytka a u ostatni tenis.Następny jest rozlewarka życzenie a dialog z hologramem naukowiec.Przejść jestem do sargofágu do monolit,odebrał rzecz przed on a granie oferuje już tylko "tęsknić nie byle co" a koniec.Kiedy sobie nic życzyć a kontynuować do mísnosti z misja ujawnić prawda o monolit,otrzeżwieć monoliťáky,drzwi by się miały zamknąć, w mísnosti bym miał podzielić łapy a rzucić trudna rozmowa z naukowiec.Nic się niezbyt długo,łapy bez wad a oboje drzwi są otwarty.Przejść jestem poza Černobyl,seria teleportů do miasta gdzie jest doktor,ale misja pozostają aktywny a Sacharov pořát mleć że się mięć będzie gwarzyć aż się zwrócić od wypalać. Następny jest spotkanie z Aharou w Agropormu.Mam misja spotkać się z nim a natrzeć na voj.základnu.Niestety na miejsce nikt nie jest,wszedł jestem do lokacja być może trzy kroć. Na dokładkę wytwarzać nowy arteria.Mam kuchenka od Kuzněcova,do górny policzek dam arty podle recepta,start a nic.Na co są ty dol ona poletko w kuchenka?Nemohu do nic nic dosadzić.To sam u wytwarzać artů w anomalia.Podleźć do czarowny galareta,odrzucić do on lalka a nic.Podle przewlekanie by się mieć błyskać a po określony czas się odkryć nowy arteria.Lalka tam pompować a nic się niezbyt długo. Memám żadnej dodatek ani ciemiężyć. Omlouvám se za polštinu je použit translator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Cześć. Jesteś Czechem, lub Słowakiem ? :) Kostia i jego schowek w X10 - zajrzyj do tego tematu- najlepiej powtórz od autosave http://www.stalkerteam.pl/topic/725-cz3-przewodnika-kostia-i-jego-schowki/ W sarkofagu, podczas pierwszej wizyty nie idziesz do Spełniacza Życzeń, tylko odnajdujesz ukryte laboratorium i po rozmowie z Hologramem lądujesz na Czarnobyl2 (przy okazji robisz poboczne misje na mózgi dla Łukasza) Artmodyfikator od Kuzniecowa powinien działać jeśli zdobyłeś receptę, i jest widoczna na ekranie artmodyfikatora. http://www.stalkerte...ktow-by-yourek/ Arhara pojawi się na Agropromie, dopiero gdy weżmiesz questa od Dana na Bagnach na zadanie na posterunku wojskowym( wtedy pojawi się Arhara i pomoże Ci w tym queście) W przyszłości podawaj screeny z questami których nie możesz zaliczyc bo trochę ciężko zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Witaj na naszym forum Hobby :) Jeśli idzie o schowki Kostii, nie wiem, w wersji od 19.04 w górę ostatnie cyfry kodu powinny być w plecaku w klatce dostępnym po przejściu serii teleportów w X10. Z tym że te cyfry pojawiają się w PDA i sam musisz sobie ułożyć kod dostępu. Po otwarciu drzwi w środku powinny być dwa teleportery, z tym że o ile pamiętam, tam nie zalicza się żadne zadanie, ani nie ma wpisu że masz iść do Kostii, po prostu przy kolejnej wizycie na Magazynach Wojskowych trzeba pamiętać by pogadać z Kostią o zepsutych teleporterach. Jeżeli nic się nie dzieje, nie martw się, tych teleporterów i tak się nie używa, cała zabawa jest w szukaniu kolejnych schowków Kostii, a te prawie wszystkie już przecież znalazłeś. O co ci chodzi z tym Sarkofagiem i z Monolitem, nie wiem.Nie rozumiem. Ale na pewno nie wypowiadasz żadnego życzenia przy Monolicie. Zapewne chodzi o przejście na Czarnobyl 2. Będąc na Magazynach Wojskowych trzeba u Łukasza wziąść zadanie na przyniesienie mózgów Kontrolerów z Czarnobyla 2. Następnie przechodzisz znaną z podstawowej wersji linię fabularną z dekoderem.W Sarkofagu idziesz tak jak w podstawce do dobrego zakończenia czyli przez bunkier sterowania, rozmawiasz z hologramem i przenosisz sie na Czarnobyl 2. Tam w okolicy Generatorów znajdziesz potrzebne mózgi.W nagrodę Łukasz powie ci gdzie w Sarkofagu można znaleść teleportery Monolitu za pomocą których przeniesiesz się na Czarnobyl 2 z dowolnej lokacji. Opuścić Czarnobyl 2 możesz za pomocą teleportów do Prypeci, lub uzyskując przejście z Czarnobyl 2 na ATP od wartownika przy wejściu na bazę Wolności. Grupę Archary na Agropromie znajdziesz w tunelu kolejowym na prawo od wejścia na lokację. By korzystać z "kuchenki" :) od Kuźniecowa przede wszystkim musisz mieć przepis na artefakt, poza tym musisz mieć potrzebne składniki. Wtedy stajesz przed anomalią, używasz artmodyfikatora i w górnym polu wyświetla ci się co możesz w danej anomalii stworzyć a w dolnych co do tego potrzebujesz ( lub odwrotnie, nie pamiętam już niestety) I oczywiście transmutacja trwa, czasami parę minut, a czasami kilka godzin.Czas oczekiwania jest podany w recepcie. Mam nadzieję że ci pomogłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Děkuji za pomoc.Moc jste mně nepotěšil.Musel jsem vycouvat o skoro den hry zpět,ale monolit je OK.Zkusím ještě tu X10 a artmodifikator.Zašlu screny jestli to nepůjde.Jinak děkuji za překlad do Polštiny.Přeložil jsem si ve skriptech většinu hry na CZ.Vaše fórum je daleko přehlednější než ruské. Ještě jednou díky. :) Chyba byla,že jsem šel nejdříve k monolitu,vzal teleport a zápisky.Pak jsem šel s dekoderem za hologramem.Tím se hra pokazila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi