gucio46 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Jestem z Bosmanem na wzgórzu obok cerkwi zabiłem bandytów a helikopter lata cały czas ,możne mam gdzieś się przemieścić w inne miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Helikopter nie wyląduje jeśli w pobliżu jest jakiś bandyta, Czasami trzeba ładny kawałek dalej poszukać. Kręć sie w kółko po coraz to większej średnicy, w końcu go znajdziesz. Nie od rzeczy jest bioradar. Chłopaki z góry mają lepszy widok :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Tak, czasami się zapląta jeden bandyta gdzieś w oddali i trzeba go znaleźć. Czasami pomaga też standardowo: zapisanie i wczytanie sejwa z tego momentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dżojstik jak w spawnerze się nazywa bo krążę wedle przewodnika i w dzień i nocą i nie mogę go znaleźć :@.. // dzięki :D znalazłem dziada, ale się nabiegałem to wiem gdzie jest 5 postój, ale ślepy jestem czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 On nie leży na ziemi :) Patrz do góry. Nie pamiętam które to było obozowisko, ale przy tych generatorach są takie formacje skalne jakby po wybuchu, na to właśnie musisz się wspiąć i tam będzie joistick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Panie Łotysz, piszże pan o rozwiązaniach problemów w swoich tematach- to już któryś z kolei w którym dostajesz podpowiedź, ale nie piszesz czy pomogło itd. Wylądował ci ten helikopter? dżojstik jest na Generatorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi