kecaw Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam. Mam problem w owej lokacji. Następuje to wtedy kiedy wykonuję zadanie dla Kardana z przyprowadzeniem Dodge'a. Nigdy nie zdążyłem się oddalić od Janowa więc dzieje się to mniej więcej parę sekund po zaliczeniu zadania. Co to może być? Ktoś miał już z tym styczność? Log: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...dow of chernobyl\gamedata\scripts\amkii_equip.script:336: bad argument #1 to 'find' (string expected, got nil) Instalacja wykonana jak opisaliście czyli mod instalowany z exe no i potem patch i spolszczenie. Wcześniej czyli jakieś pół roku temu grając w to nie spotkałem tego błędu no a teraz wyszedł cyrk. Jak wiecie jak to zaradźcie. Powtarzałem już od autosave gdy się na lokacji pojawiłem. Zawsze jest ten sam bubel :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Jest tylko jeden wpis o takim błędzie, na forum AMK http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=10697&st=240 Niestety rozwiązania tam nie znalazłem. A jest to dział prowadzony przez autora moda. Coś tam w logu pisze jakby o ekwipunku. Może jest problem z nagrodą od Kardana. Nie pamiętam już co on dawał za to zadanie. Jeśli to jakiś przedmiot to może spróbuj mu go od razu sprzedać.Ewentualnie może jest problem z sms-em którego powinieneś dostać od naukowców po zadaniu z Dodgem. Jak pamiętam dostaje się go zaraz po wyjściu ze stacji. Może coś nie tak z naukowcami. Może któryś nie żyje albo co, i gra się krzaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaw Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Dostałem kombinezon stalkera i chyba wódkę ale pewien nie jestem i zaraz to sprawdzę. Zadanie z Dodge jest upierdliwe bo przy tej fizyce jazdy te tory to istna katorga jak się dziad na dach przewróci. Owe przedmioty od razu sprzedawałem... Spróbuję ich nie sprzedawać wcale i może ruszy. Info od naukowców zawsze dostaję ale nie mogę zdążyć tam dobiec.Poryty coś ten błąd a znając AMK tam zawsze co.ś się krzaczyło bo niepotrzebnie próbowano naciągać te skrypty jak najwięcej się da :/ Nic... Popróbuję ale jak nie będzie efektu do odrzucę moda bo nie skończę go z taką tendencją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Pechowy jesteś Kecaw. ciągle jakimiś bugami Zona cię atakuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaw Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Może dlatego że ja zawsze konsekwentnie próbuję moda przejść w 100% :/ Zobaczymy zaraz co to z tego będzie. Odpowiedź muszę znaleźć bo modziwo bardzo ciekawe. EDIT: Problem rozwiązany! Jeśli ktoś ma podobny problem to niech nie sprzedaje otrzymanych od Kardana gratów. Nie miałem wylotu po tej próbie a więc wszystko gra :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi