zeiden Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Witam, mam angielska wersje Shadow of Chernobyl i mam pytanie, czy polonizacja do NS bedzie dzialac z wersja angielska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Według mnie powinieneś załatwić polską wersję, albo przynajmniej plik spolszający, przejrzyj ten temat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Polonizacja bez modyfikacji nie zadziała, polecam instalację spolszczenia. Jeśli to nie możliwe to napisz, a spróbujmy coś poradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Ja gram na angielskiej wersji z plikiem polonizującym podstawkę. W takim wariancie działa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Wstaw do gry plik....gamedata.db9... z polskiej wersji i instaluj spokojnie Soljankę.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeiden Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Dziekuje za pomoc, wyglada na to ze albo musze spolszczyc gre albo sciagnac patcha do NS na tlumaczenie angielskie. Temat mozna zamknac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Tłumaczenie było robione dla polskiej wersji 1.004. ...bardzo wątpię by jakiś patch na język angielski tutaj pomógł, a próbować zawsze możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Amerykanie mieli premierę trochę później , mają inaczej patche do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi