portals Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Problem z questem odbicia zakładnika...wybrałem metodę "siłową," ale stalkerzy którzy mają pomóc nie pojawiają się tam gdzie powinni, czy ktoś miał taki problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Znaczy się, chodzi ci o quest z podstawki? Dwóch stalkerów na stacji zleca ci odbicie swojego kumpla z magazynu kontenerów? Portals po prostu idziesz i ich rozwalasz, jednego po drugim. Nie wdawaj się tam w żadne dyskusje.A żadne posiłki nie przyjdą. Uważaj tylko na samym końcu z gościem który pilnuje zakładnika, musisz go załatwić jednym strzałem wychylając się zza rogu. Jeśli sobie wejdziesz do pomieszczenia jak rambo, koleś rozwali zakładnika i po queście. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja tam wszedłem i gadał mi że zabije go bla bla bla (nawet nie wychylałem się tylko cały byłem w środku) i bum mu w łeb (oczywiśćie temu ochroniarzowi) xD więc nie musisz się bać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Chodzi mi o quest z podstawki, pamiętam że gdy wykonywałem tego quest bez sgm to wsparcie przychodziło. Czekałem od 22 do 5 i nic. Spróbuję zabić ich bez czekanie, może quest się zaliczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi