Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Jak ktoś powie że to nie jest piękne, to pogryzę :P http://www.youtube.com/watch?v=llzTwjz-jZo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 To jest piękne :) Pamiętam,że to było grane w Barze, ale nie pamiętam już w którym modzie. A może to podstawka była? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Tak, w podstawce to leci sobie w tle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja chyba kojarzę tę piosenkę z mojego pierwszego grania w Stalkera. Po raz pierwszy grałem w SoC Oblivion Lost 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Śliczne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi