Bloody2 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 [error]Expression : (*elements.begin())->numberOfGeoms() [error]Function : CPHShell::preBuild_FromKinematics [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamePHShell.cpp [error]Line : 616 [error]Description : No physics shapes was assigned for model or no shapes in main root bone!!! idę prosto od freemana do gawra wybieram dialog z ,,otrułeś mnie duszyczko" daje mi zawieche na 10s. Potem słyszę chyba głos pijawki i wylot nie wiem o co chodzi... większość błędów naprawiałem sam, ale to jest nie wiem co HELP!!! Sol + dop + wszystkie patche + zapakowana do DB... (30s mi wczytuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Przed rozmową z Gawrem warto wyrzucić większość rzeczy do schowka (nawet nie chodzi o to że Gawr nas okradnie, ale jeśli mamy sporo kilogramów sprzetu w plecaku to gra może się zawieszać ). Spróbuj zaczać od autosave, schowaj większość ekwipunku, sejw w menu gry, i rozmowa z Gawrem. Przejrzyj film: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9SycHfYDcQQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody2 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 DZIĘKI POMOGŁO JESTEŚ KOLO NAPRAWDĘ DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi