kobal Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Nowy kalendarz od GSC na Listopad. Tym razem miła odmiana. Śmigłowiec, może ten z Magazynów Wojskowych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 1600x1200 1920x1200 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 No, super kalendarze Kpuc, zapisałem sobie wszystkie. Długo nad nimi pracowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Kalendarze, zawsze robię ostatniego dnia miesiąca inaczej nie mam weny. Gorzej z podkładkami, nieraz pobrać muszę 3GB paczek by wysortować z nich koło 100 dobrych podkładów. Jak są małe zdjęcia jak na obrazku 2, to je składam do kupy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ładne Kpuc...zrób dla mnie proszę małą przeróbkę...fotka nr 4....przeźroczysty panel kalendarza w prawym dolnym rogu...1,5 cm od boku + usuń panel mały na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A tu jeszcze inna koncepcja> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Dzięki już stoi na stole..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Kalendarze świetne,fajnie i profesjonalnie zrobione.Ten z krukiem na tym znaku fajnie wygląda.fajnie też by wyglądało jakbyś napis Stalkerteam.pl wkomponowywał w tło na przykład jako Graffiti na jakimś budynku ale to tylko rzecz gustu oraz jest to mało ważne :D. Malakas Patrz że ja nie wpadłem żeby je sobie wydrukować :D a teraz drukarka mi odmówiła posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi