Jozio Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Towarzysze mam do was pytanie, Kto z was gra w Swat 4 przez neta ??? (i oczywiście skype) pomyślałem że można by zagrać w kooperacje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Mam te grę i dodatek, kiedyś sporo czasu przesiedziałem w tym świecie, uwielbiałem tę chwile kiedy staję na przeciwko podejrzanego i albo on albo ja :) Przeprojektowywałem już istniejące levele... Masa frajdy. Jak znajdę pudełko to można by coś zaaranżować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 ja gram na normalnym bo dodatek pożyczyłem kumplowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Dobra mały edit :P mam i dodatek, więc można grać z któryś części :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi