Junx Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam mam pytanie jak w temacie. Czy można edytować gotowe animację broni w SoC. Czy jest jakiś tutek do tego czy trzeba robić od początku, jeżeli trzeba od początku to czy by można było podesłać link do odpowiedniego tematu, z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Jasne ze się da, Przy pomocy SDK do gry http://mod.stalker.pl/index.php?title=Animacje_broni i MilkShape ; 3D MAX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Mam milka i SDK, ale jak chce edytować animację to mam rozłożone ręce a chce żeby były "tam gdzie powinny być" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Wszystko jest opisane z pokazaniem na screenach, czego ty nie rozumiesz ? Animacja działa na zasadzie klatek, obiekt składa się z elementów które ty przesuwasz na siatce. Importujesz obiekt i tworzysz pierwszą klatkę, następnie przesuwasz obiekt i tworzysz kolejną itp aż wyjdzie cała animacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 1. Czego jak masz zaznaczone do przesunięcia to nie mogę. 2. Nie mam założonych tekstur chodź mam zaznaczone. 3. Jestem w tym zielony więc trochę "ni panimaju" o co w tym chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi