kmicic0 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 W modach mamy różne zadania fabularne i poboczne na wykonanie których mamy jakiś limit czasu. Nie wszystkie wykonujemy od razu, bo jedne są mniej ważne i mówimy wrócę do nich później i tu klops "zadanie niewykonane", przekroczono czas, tracimy kasę i punkty reputacji.Aby tego uniknąć wystarczy wejść w... gamedataconfigmisc...znaleźć tam plik o nazwie: task_manager.ltx...otworzyć go dowolnym edytorem tekstu znaleźć wpis...;time = 604800tu przed słowem time wstawiamy taki znaczek ; .. średnik jest w programowaniu (pliki .ltx stalkera) traktowany jako znak komentarza i wszystko co jest za nim jest traktowane jako komentarz (wartość czasu zostanie pominięta).Sprawdziłem - działa na wszystkich Stalkerach i modach do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 A to ciekawe , bo ani w CS ani CoP nie ma w pliku task_manager.ltx tych wartości. Nie żebym się czepiał , ale potrzebne mi to było więc sprawdziłem. A przy okazji to działa tylko z SoC i ta liczba to 64800. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 A mi się zdaje że w CS i w COP nie było limitu czasowego na zadania. W CS owszem, zadania często się nie zaliczały, ale to raczej z powodu, że zleceniodawca zdążył zginąć lub jeśli chodziło o zajęcie i obronę jakiegoś punktu sprawa stała się nieaktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Tez tak moze być , bo wczoraj z ciekawosci odpaliem i kilka pierwszych zadań z dostarczeniem przedmiotu miałem bezczasowych...wiec albo SGM likwiduje ograniczenie albo tylko nieliczne zadania mają czas...bo pamiętam że tydzień temu jak grałem to mi dwa zadania nie zaliczyło z powodu czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi