Junx Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Czy by ktoś mógł dać ss-y z dokładną lokalizacją tych trzech roślinek bo już prawie dwie godz chodzę po tej jaskini i szlag mnie trafia, że nie znajduje tej 3 jak już byłem w niej chyba z 8 razy. Może być nawet opis dojścia do nich lub gdzie ich szukać. Jedna była na końcu korytarza, druga w korytarzu a trzeciej nie mogę odnaleźć. Dam ss-y z lokalizacją dwóch: http://up.oblivionlost.pl/viewer.php?file=45046799014359055791.jpg http://up.oblivionlost.pl/viewer.php?file=45046799014359055791.jpg A gdzie jest trzecia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Ciężko opisać gdzie jest ta trzecia. Musisz po prostu przechodzić pomieszczenia w tej jaskini w różnej kolejności, bo niektóre ściany umożliwiają przechodzenie tylko w jedną stronę. Próbuj chodzić z wciśniętym 'F'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Już chodziłem nawet i z Trainerem żeby na spokojnie szukać, ale bez rezultatu :/ A trzecia jest przed czy po drugiej co pokazałem na ss-nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Trudno dać opis gdzie była mandragora bo te korytarze są takie same. Ostatni korzeń był prawie przy wyjściu z pieczary po stronie wąwozu. A jeden zdaje mi się w jednym z tych bocznych pomieszczeń, chyba były tam skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 No nic sprawdzę raz jeszcze, może znajdę tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jak znalazłeś ta snajpere w tej skrzyni.. później ten stworek co wali ogniem... O ile jak szedłeś to przeskoczyłeś ten dołek... (1 na samym początku druga nie daleko tej snajpy a trzecia na końcu koło konlorera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dzis je znalazłem w pierwszym podejsciu , lubią znikac w teksturach...mnie akurat tylko migały ale u Ciebie Junx mogły się " zapaść" Mam save tam wiec moge podac jak na gps zakręty jakby co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Już nie trzeba przeszedłem drugi raz i były już :) Masz Ruble za zainteresowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Txh, zbieram na wyjazd do Czarnobyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi