danieldino Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja mam pytanie chłopaki. Jak dochodzimy do Prypeci ze swoim oddziałem to mamy pierwsze zadanie aby wyruszyć do szpitala z żołnierzami. I ty się nasuwa treść pytania. Co zrobić aby wszyscy przeżyli ? Zawsze zostawałem sam chociaż raz udało mi się 2 uratować. Da się ich zrobić nieśmiertelnymi czy coś ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Niestety tak ma być. Po powrocie do bazy informujesz Kowalskiego, że wszyscy zginęli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Niestety tylko dwóch przeżyło a pozostałych dwóch zginęło ; ) Dzięki ; ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monolit1500 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Żeby wszyscy przeżyli ... Hmm.. po pierwsze trzeba posiadać dobrą broń. Po drugie po kolei "Jak leci" zabijać wszystko co jest wrogie :) trzeba zaczekać aż wszyscy wejdą do budynku i wtedy jak Monolitowcy zaczną się pojawiać szybko ich zacząć zabijać i ustawiać się tak żeby sobą zasłonić żołnierzy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Kilka rad żeby przeżyli: 1. Dobra broń (pod kątem snajperki) 2. Pancerz też by można lepszy mieć 3. Szybkie i celne oko :) Jak te warunki spełnisz to nie ma możliwości żeby ktoś ci zginął, 5-6 naboi na każdego w głowę i dasz radę :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ja ten patrol 3 świrów zawsze z RPG-a rozwalałem . Potem z Wał-a dostawał w łeb ich master świr z Gausem . Szybki demontaż PSO, amuniacja PAB i pieriot do drugiego budyku przez skwer ! Kul dostawałem zawsze tone ale i moi żyli długo i szczęśliwie . Pamiętam że Mrozow zawsze ginie bo tak jest fabuła zaplanowana . 2 do 3 przeżywało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Mi się wydaje że tam wszyscy nie mogą przeżyć bo po akcji słychać przez radio że ktoś nie odpowiada.Ale nie spotkałem się z czymś takim że wszyscy zginęli wydaje mi się że ten Wojskowy snajper ginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi