BiereS Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Uruchamiam grę ,mam menu , wybieram Nową grę i nagle widzę pulpit ;/ O co chodzi ?? Proszę o pomoc Z góry dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Podaj log błędu: Windows XP - C:Documents and SettingsAll UsersMoje dokumentySTALKER-SHOClogsxray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:UsersPublicDocumentsSTALKER-SHOClogsxray_nazwaużytkownika.log Może powinieneś zastosować plik na błąd z pamięcią: http://www.stalkerte...-out-of-memory/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : weapon_hud_value::load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameWeaponHUD.cpp [error]Line : 34 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : There is no 'wpn_body' bone for weapon 'wpn_knife_hud'. To jest log błędu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 A na pewno pobrałeś wszystko i prawidłowo rozpakowałeś? Skoro na początku masz jakieś braki w plikach, to może niewłaściwie rozpakowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Aro jeżeli błędy od początku...podać info o oryginalnym patch podstawki, jeżeli degradowany w jaki sposób.. 1..przeinstalować wszystko... 2..podać wielkości pobranych plików do porównania 2..opisać dokładnie co, w jakiej kolejności i jak instalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Stalker 1.004 potem wrzuciłem moda a następne spolszczenie A to wszystko miałem od Dopyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 No to zobacz na instrukcję instalacji: I podaj dokładny rozmiar elementów, które założyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Musisz mieć moda w wersji ..gamedata do niego jest fix..na to spolszczenie w wersji gamedata bez auto zapisu...podam ci poniżej dokładne linki... mod...http://narod.ru/disk...02.2011.7z.html..tych linków jest więcej w temacie moda FIX 0.2...http://pl.rghost.net/4498840 spolszczenie...http://www.megaupload.com/?d=SL2AFF79 poczytaj dobrze temat...http://www.stalkerte...ajne-sciezki-2/. kolejność.. podstawka w wersji 1.004 2...wrzucić folder gamedata ..do głównego katalogu gry 3...wrzucić Fix 0.2 4...nałożyć spolszczenie bez auotsave W linkach są wielkości plików porównaj z tymi co masz i odpisuj dokładnie na zadane pytania..nikt nie jest wróżką by widzieć co masz u siebie na PC pobrane.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 1.No to ja tak mam mam gamedat-2.33 gb 2.A Fix 0.2 mam wraz z spolszczeniem-170 mb Więc nw o co chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 ...gamedata 2,33 gb jest ok... ...plik spolszczenia ..170 mb..ok Spróbuj wrzucić jeszcze fix 0,2 w kolejności jaką podałem...spolszczenie i mod jest w dwóch wersjach spakowanej i gamedata, ale Ty masz raczej obydwa gamedata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 ok zobaczę ;) // Nie no choinka nie idzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Myślę,że uszkodziło ci się archiwum moda przy ściąganiu lub przy rozpakowywaniu. Na razie spróbuj narzucić tą poprawkę gamedata.rar Może pomoże. Ale trzeba sie liczyć z tym, że jeśli uszkodził się jeden plik to mogły i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ey wrzuci ktoś plik USER bo zmieniałem a teram mam błąd a zapomniałem skopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Co to za plik USER ? może chodzi ci o actor.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 W paczce znajduje się plik "user.ltx" z odpowiednio dobranymi ustawieniami graficznymi dla Autumn Aurora. Należy go niezwłocznie umieścić w(stary plik user.ltx najlepiej usunać, wkleić nowy- ewentualnie zatwierdzić podmianę): Dla Windows XP: Windows XP - C:Documents and SettingsAll UsersMoje dokumentySTALKER-SHOC Dla Windows 7/Vista: Windows Vista/7 - C:UsersPublicDocumentsSTALKER-SHOC chodzi o ten plik :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 A to ci nie pomogę. Ten plik jest tworzony automatycznie jeśli stawiasz nową grę jak pamiętam, lub przy instalacji czystego Stalkera. Ja mam teraz całkiem coś innego zainstalowane więc mój plik user ci nic nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiereS Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 A dobra zrobiłem a ten plik co mi wysłałeś nic nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 W paczce znajduje się plik "user.ltx" z odpowiednio dobranymi ustawieniami graficznymi dla Autumn Aurora. Co ty instalujesz ..czystego moda , czy jakieś kompilacje.? Co do TS2 ma ..Autumn Aurora.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Może być, że tu coś AA kmini. Według logu brak kości wpn_body dla chyba ikonki noża w hudzie. Ale tego wpn_body to ja w żadnej gamedacie nie znalazłem. Zresztą takiego loga nikt jeszcze nie sygnalizował. Sugerował bym wywalić wszystko, odinstalować podstawkę, wyczyścić rejestr, zainstalować podstawkę, spatchować, uruchomić czystego stalka. Jeśli wszystko chodzi to nałożyc TS2. Odpalić, jeśli jest w porządku, można spróbować nakładać AA. Ale AA radziłbym jeszcze raz ściągnąć, ewentualnie do rozpakowania użyć innego programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witam mam problem, pobrałem Tajne Ścieżki 2 z http://tnttorrent.info/torrent/STALKER_-_Secret_Path_2_2011_RePack_RUS__8306fc8705c9dddaf87f20b09095f06cdaacf2a5 jest to zamodzielna modyfikacja(cała gra) po instalacji spolszczenia TS2 PL + Fix 0.2 (FINAL) bez autosave [RS] "wywala gre do pulpitu" Jakieś pomysły w czym problem?-Orginalna wersja RUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Wywal to do kosza i zainstaluj Tajne Ścieżki z linków w tym temacie http://www.stalkerteam.pl/topic/3735-tajne-sciezki-2-na-wupload/. Oczywiście to sam mod. Do tego jest potrzebny polski Cień Czarnobyla na patchu 1.004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 (edytowane) Gdybym tylko miał Cień Czarnobyla..... Już pobieram :pirate: Jednak nie... znalazłem Niestety nie działa wywala grę nawet po wgraniu samego Tajne Ścieżki 2(bez patchy, fixy itp) Bez bugrtapa Nie dubluj postów. LD Z moich "amatorskich badań " wynika że to gra może być przyczyną problemu.. Jakieś pomysły?? // patch 1.0004 PL Papaczos // Nie dubluj postów. Użyj opcji EDYCJA! Edytowane 28 Marca 2012 przez Papaczos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Idź do sklepu i kup Cień Czarnobyla z serii Extra Klasyka za dwadzieścia parę złotych w wersji 1.006. Zainstaluj. Zdegraduj patcha do 1.004 według sposobu nr 2 z tego tematu http://www.stalkerteam.pl/topic/1972-degradacja-patcha-1006-na-1004/ Potem odpal czystą grę. Pogadaj z Sidem, zrób zapis i wyjdź. Teraz możesz instalować dowolne mody napisane na patcha 1.004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Czyli rozmowa z Sidorowiczem ma coś naprawić?? Nie mogę kupić cienia Czarnobyla ale czy zpatchowanie do 1.0006 a potem zdowngradowanie do 1.0004 pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Gdybym tylko miał Cień Czarnobyla..... Już pobieram :pirate: Jednak nie... znalazłem Niestety nie działa wywala grę nawet po wgraniu samego Tajne Ścieżki 2(bez patchy, fixy itp) Bez bugrtapa Twój problem jest banalny, lecz nie pomagamy piratom. Kup na allegro premierowe wydanie ~20zł lub w sklepie w ekstra klasyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi