jacekrowinski Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam Jakoś mnie w zonie nie lubią :-) W innym poście pisałem już o Krugłowie, który wali do mnie na dzień dobry z vipera a teraz mam to samo z Danem na Bagnach. Zrobiłem dla Swibłowa questy, ostatni ze zdobyciem od bandytów RKMu i pojawia się wtedy w budynku tej fermy Dan. Jest zaznaczony kropką na minimapie na zielono. Podchodzę a gość wyciąga giwerę i szatkuje mnie na amen. Wczytałem grę od początku sejva przed tym zdarzeniem, to samo, strzela bez powodu. To polazłem na Kordon porobić inne misje. Teraz wróciłem na Bagna. Dan czeka w tym samym miejscu a z nim jeszcze 4 myśliwych. Wszyscy zaznaczeni na minimapce na żółto. Nie strzelają. Ale jak podchodzę do Dana to w celowniku jest już zaznaczony na czerwono czyli jako wróg. Za pierwszym razem nawet do niego nie zdąrzyłem dojść, zmiótł mnie ze swojej Grozy. Za drugim razem to samo ale nim wyjął giwerę dobiegłem i ma opcje dialogowe, pierwsza bodajże "Dan, coś ty taki smutny ?" Potem już dyskusji nie było bo wyjął giwerę i zdmuchnął mnie. Trzeci raz to samo... Jakieś sposoby na udobruchanie Dana ? Pozdrawiam i dzięki Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Staram się przechodzić kolejne questy licząc, że któryś z nich odblokuje blokady. Dan nadal agresywny więc nie mam możliwości rozwijać ścieżki przez rozmowę z Archarą. Kostia też nie chce gadać a schowka jaki mam znaleźć obok opuszczonej fabryki na kordonie znaleźć nie mogę w lesie albo jest już pusty - jeśli to ten plecak wokół którego biegają dziki. Czy w skrypcie jest możliwość ustawienia by NPC takie jak Dan ustawić na pozytywne zapatrywania bez względu na rozgrywkę czy jest to możliwe tylko względem całych ugrupowań ? Tak jak wcześniej pisałem sami myśliwi są nastawieni neutralnie - na żółto. Tylko Dan jest od razu czerwony i strzela na dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Kostia też nie chce gadać a schowka jaki mam znaleźć obok opuszczonej fabryki na kordonie znaleźć nie mogę w lesie albo jest już pusty Schowków Kostii na Kordonie jest kilka...musisz sprawdzić wszystkie miejsca ich występowania. Jeżeli znajdziesz pełny to znaczy,że to był ten właściwy. Kostia daje małe podpowiedzi, ale zawsze możesz korzystać z poradnika. Dziwna sprawa z tym Danem, ale niestety jest niezbędny w fabule moda. Może ktoś kumaty pomoże..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Może strzeliłeś przypadkowo do Dana i dlatego jest agresywny. Wyslij sejwa z Bagien to mogę sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 @ jacekrowinski Spróbuj pliku z poniższego linku. Nie sprawdzałem u mnie, bo aktualnie mam zainstalowanego DMXa a nie Soliankę, ale powinno zadziałać ;) link: http://www.megaupload.com/?d=A2IO9I6K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Panowie, wielkie dzięki. Zadziałało. Schowek Kostii znaleziony, zaczął gadać i dzieje się zgodnie z fabułą. To samo u Dana. Dopiero dziś udało mi się wejść na bagna i przetestować czy działa. Miodzio. Nareszcie Dan spokojny, gada i daje questy. Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 I kolejny stalker poszedł dalej w Zonę .... :D Cała przyjemność po mojej stronie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Długo nie minęło a prośba kolejna już. Pisałem już o tym w innym temacie - agresywny Krugłow. Krugłow jak jakiś czas temu zgłupiał i strzela do mnie bez powodu, tak z przerwami strzela bez powodu nadal. Mianowicie czasami wchodzę do bunkra i jest zaznaczony na żółto. Gadam, jest ok. Czasami jest od razu na czerwono i od razu nawala do mnie. A czasami jest zaznaczony na żółto, stoi spokojnie, idę pogadać do Sacharowa i nagle wchodzi Krugłow zza winkla ale już wściekły i wali do mnie z vipera... Co za licho ? Czy nie dało by się Yurek zrobić coś z tym fantem analogicznie jak z Danem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Spróbuj tego pliku z linka poniżej ;): http://www.megaupload.com/?d=RYAGD1DP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wielkie dzięki Yurek, zadziałało. Krugłow wreszcie potulny, nie strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Nie ma za co :D Jak Ci coś jeszcze w Soliance nie zadziała, albo się na Ciebie reszta świata w Soliance wkurzy, to też daj znać Coś wymyślimy wspólnymi siłami... Ja też tak miałem, jak grałem w Soliankę i od tego zaczęło się to moje grzebanie w plikach Stalkera :woot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Mam ten sam problem z Krugłowem ,niestety linki nie działaja wiec ktoś może wrzucić nowe z plikami aby rozwiazac problem agresywnego naukowca ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Plik rozwiązujący problem z Krugłowem: https://www.rapidshare.com/files/1621535269/plik_game_relations__naprawia_relacje_z_Krugłowem_.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo_15 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ktoś może odświeżyć linka ? Poprzednie nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi