Кристофер (Kpuc) Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Forum przydało by się coś kolorowego, jakieś ozdobniki tematów, coś z jajkiem, by to wszystko nie było biało czarne. W pacce znajduje się 359 darmowych, wyselekcjonowanych, emotikon, jest ich za wiele abym każda z osobna dodawał do tematu. Parę poglądowo: http://www.przeklej.pl/plik/emoty-kpuc-rar-00368d6ot5a5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Jestem wielce ZA !!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ja już jestem fanem banana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Wybać trzeba te najlepsze i wstawimy na forum....bardzo ten SOS się przyda do postów z problemami.. :D..banana widziałem już takiego ale miał inny sposób poruszania się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Banan jest w 3 wersjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Właśnie o tym pierwszym mowa..:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Bo mam jeszcze takie ... Aktualizacja> 971 emotikonek ;) http://www.przeklej....ar-00368r7etagh A tuta można wszystkie przeglądać na jednej karcie ... problemy techniczne :@ ... Musiał bym każdy opisać. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 POWYZEJ Stalker Team i forumowicze po premierze STALKER 2 :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi