Junx Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam. Mam problem w X-18 już drugi raz wchodzę do niego i mam wypad bez loga. Miał ktoś coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Junx, ptaszki mi ćwierkały, że grasz na patchu 1.006. Teraz już wiesz, że jak pisze mod na patcha 1.004 to naprawdę nikt tego sobie dla jaj nie wpisuje. http://www.stalkerteam.pl/topic/1972-zmiana-patcha-1006-na-1004/ sposób nr 2 i nowa gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 A boziu czyli jednym słowem klapa... trzeba przejść na 1.004 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ano, nie ty pierwszy i nie ostatni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Brzydkie słowa zostawię dla siebie. Na poważnie mam na szczęście stare wydanie i mam patche na osobnej płycie i jeżeli zrobię reinstal gry i dam patch 1.004 to będę musiał nową grę zaczynać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Nie musisz reinstalować gry, wystarczy,że zastosujesz sposób nr 2 http://www.stalkerteam.pl/topic/1972-zmiana-patcha-1006-na-1004/ Odnośnie nowej gry, i owszem, jak ma wszystko grać nowa gra jest konieczna. Zapewne nawet nie uda ci się wczytać zapisów zrobionych na 1.006. Poza tym nawet gdyby się udało, wszystkie informacje o świecie gry są przekazywane właśnie w zapisach. Wgrywając zapis z zepsutej gry skopiowałbys swoje błędy do nowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Zobaczę, niech mi się w bawić te sposoby najwyżej raz jeszcze przejdę "na szybko" tam gdzie skończę (o ile save nie pójdzie) to będę grał dalej i wczytam grę przed wejściem do X-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Żeby nie było, że nie ostrzegałem :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Już instaluje raz jeszcze zobaczymy co wyjdzie. Jeżeli nie da rady to wrócę na razie do CoP i będę robił Arsenal Mod do "czystej" gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi