Buber Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Jako że na pewniaka wszedłem do jaskini po korzenie i na dzień dobry wyszedłem bez jednej to dla potomnych opisuje drogę. Ważne! najlepiej iść z wciśniętym klawiszem F ( domyślnie ) Wejście od strony jeziora - przeskok nad szczeliną - po lewej niewielka wnęka, my idziemy prosto - mandragora - ściana za plecami się zamyka - rozgałęzienie - idziemy w lewo - niewielka salka z mandragorą - wracamy do rozgałęzienia - idziemy w lewo - następne rozgałęzienie - w prawej odnodze elektra , my w lewo - trzecia mandragora - wyjście Stary model Gps nie uwzględnia mutantów i anomalii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Dzięki Buber - bardzo syntetyczny ale dokładny opis. Należy zwrócić dodatkowa uwagę na fakt, że jest to droga bez powrotu - zamykają się za nami ściany odcinające odwrót. A po trzeciej mandragorze, przy samym wyjściu - kontroler... Warto sprawdzać zawartość skrzyń. O ile pamiętam w jednej z nich leży SWD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Tak leży SWD Doskonały na kontrolera Czasami się zdarzy że przy wyjściu czeka na nas jeden z nich... Drugi jest jak idziemy ścieżką od chatki na lewej stronie za dzwewienia siedzi kolejny... ( ale co do wciśniętego F to się trochę zdziwiłem ja dostałem zadanie wszedłem i za pierwszym razem wszystkie miałem w widocznym miejscu bez chodzenia z F... To tylko dotyczy jeśli przypadkiem wystąpi błąd i tekstury zapadają się pod ziemie... Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Nie chciałem za bardzo spoilerować dla kogos kto gra pierwszy raz :) A jedna mandragora mi sie zapadła , dlatego ją przeoczyłem i nie radze robić save po wskoczeniu do jaskin a przed piecami...po wczytaniu miałem nogi i głowe w skale...poprzedni save w domku . SVD leży w pierwszej skrzyni , ja niestety nie używam znalezionych rzeczy wiec kontroler musiał sie najeść ołowiu z dwurury ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi