Banita Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Zamieszczam tutaj mały doskonały programik do wynajdywania najnowszych sterowników dla twojego sprzętu co niektórym utrudnia pobieranie sterów lub brak chęci do szukania najnowszych sterów... Mi po tym o wiele lepiej zaczeły chodzić gry ( oczywiście program wyszukuję nawet takie zbędne do sprzętu zaleca się instalować tylko te najbardziej wymagane) kart graficznych czy procka...) (Pełna wersja programu jest tutaj zbędna można nawet szukać i pobierać pojedyńczo na wersji demo) http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/zarzadzanie_sterownikami/DriverEasy.html To tyle myślę że komuś się to przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Dzięki, programik ciekawy, przetestowałem go z Driver Genius Professional Edition: Jak widać screen mówi sam za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi