Banita Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Tutaj możecie przedstawić gry jakie napinacie na online.... Typu ikariam seafight... Owszem mam gdzieś konto z seafight fula elite nie grałem już w nią ponad rok... 195 elitarnych dział-13lvl elity +3 skurki elitarne, talentów nieco mało przestałem już szczerze wydawać na tą giere kasy Tibia też posiadam konto 75lvl knight skile 78/75 do nauki dalszego rozwoju najlepsze eq... ale takie gierki szybko nudzą... Tak myślę że oba te konta może kiedyś wystawie na allegro lub oddam o tak dla dalszego rozwoju :) Jest taki bug na (Dark Orbit) chcesz darmowe konto premium (nie loguj się przez ponad 20dni zaloguj się po tym czasie a dostaniesz konto premium ) lub to bug lub tak to zrobione.... pisałem o tym to administracji gry ale nie dostałem odp i nadal można używać tego sposobu... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 World of Warcraft, Age of Conan , Runes of Magic , czasem w Eve i Guild Wars...ale to pewnie nikogo juz tu nie zdziwi...z moja reputacja maniaka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Z takich gier online, coś w podobnie do tych co wymieniliście to gram w WOT (World of Tanks). Gra cały czas rozwijana, idę w czołgi radzieckie, już trochę mam. Poza tym grałem jeszcze jak była beta tej gry. Ostatnio już rzadziej gram bo mi się nie chce i nie mam kredytów (waluta w wot). A tak swoją drogą co do Tibi, to pograłem kiedyś 5 minut i odinstalowałem. Całkowicie mi się nie spodobała .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Kiedyś, poniewasz dziś niemam jakoś czasu i chęci. Minecraft i bardzo troszkę World of Tanks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ja pykałem parę lat wstecz w Diablo 2 ale miałem takie rzeczy już i taki poziom na non ladder, że nie było już sensu grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Od 2001 do 2005 nałogowo w Il-2 Sturmovik (latałem w wirtualnych dywizjonach, po 4-5 godzin dziennie), Potem przestałem. Lubię od czasu do czasu pyknąć w Left4Dead - bardzo fajna gra i nikt nie czituje, bo gra się zawsze w co-opie. Od pół roku uczę się latać w Rise of Flight i już po Nowym Roku zacznę próbować swoich sił online. To wszystko oczywiście w przerwach między wszelakimi odmianami STALKERA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 W Left 4 Dead 2 też gram czasami, najczęściej póznym wieczorkiem ze znajomymi. Mam go na steamie i brakuje mi tylko jednego osiągnięcia, a co do cheaterów to się nie zgodzę, bo w każdej grze gdzie jest multiplayer się zdarzają, akurat w lefcie mało, ale na kontrze kiedyś spotkałem gościa co bardzo szybko biegał. Dzięki Lordowi przypomniał mi się stary dobry Diablo 2, mój brat w niego grał kiedyś bardzo często, sam zresztą także siedziałem godzinami. Teraz ta gra niestety powoli umiera, graczy bardzo mało.. a szkoda, bo to klasyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Arma2, Diablo, Swat4 Syndykat, Stalker online, RB Vegas 2, a z gier (www) to na razie nie gram ale grałem w World of Tanks, SuperSolider było ich sporo (nie chce mi się wymieniać) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi