jerczi Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Już dwa razy, tj. na Kordnie i Jantarze wyleciał mi cały inwentarz...co pozbierałem, to znowu wyleciał...co jest tego przyczyną? Może mnie ktoś podpowie...Ponadto, jak chciałem załatwić minguna dla Adrenaliny u wojskowego na Jantarze, to ten do mnie strzela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Szukaj jak poprawić plecak na wypadanie przedmiotów w dziale..Warsztat Modera.. :)..należy edytować niektóre pliki. Na wojskowego spróbuj załadować od ostatniego zapisu, lub wejścia na lokację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Na pewno masz udźwig więcej niż 350 to jest na forum podane co i jak żeby ci plecak nie pękał. Gdzieś na forum jest napisane że ,,taka sytuacja może być kordon jantar mw... /// Wchodzisz na lokację Jantar, nie robisz save. Możesz wyrżnąć Powinność tych co siedzą zaraz koło lądowiska (jeden typ tam siedzi nożem go)... lecisz do Sacharowa rozmawiasz z nim o heli o której bd i czekasz..To można łatwo wyczuć kiedy wojak bd do ciebie dobrze nastawiony, czy źle... ...źle to jak stoisz obok bunkra heli leci nie na wprost ciebie, a jeszcze w lewą stronę i wtedy ląduje bokiem z nastawieniem wrogim( ...jeśli podleci na wprost ciebie ląduje z nastawieniem przyjaciela... Szybko z nim rozmawiasz i po rozmowie możesz zapisać grę... Dopiero Kaseta jest w dziczy koło torów więc uważaj jak bd szukał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Banita, a czy zabicie kumpli z Powinności nie spowoduje obniżenia reputacji u nich lub późniejszej wrogości.? Może lepiej wybuchowa butla jak już, by nie było bezpośrednio.. :).. Sam nie miałem okazji spróbować bo zawsze wszystko dobrze bangla w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Nie nic się nie zmieni... po wybiciu wszystkich i tak są i bd neutralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Już dwa razy, tj. na Kordnie i Jantarze wyleciał mi cały inwentarz...co pozbierałem, to znowu wyleciał...co jest tego przyczyną? To jest zabezpieczenie przed cheatowaniem udźwigu w grze. Trzeba wiedzieć gdzie poprawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgadza się zmieniłem to w pliku tylko nie pamietam jakim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Masz poradnik jak to zrobić w dziale..Warsztat Modera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi