jerczi Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Juz dugi raz mam czysty ekran, tj. widać tylko ręce i broń...Znikła mapa, celownik i bioradar...Nie mogę wejść do inwentarza czy prowadzić dialog... Już dwa razy mnie to spotkało, a mianowicie przechodząc z Kordonu na Wysypisko i z Baru na Wysypisko...Przechodziłem specjalnie dwie lokacje, myślałem, że mi to zniknie, ale niestety...Proszę o poradę w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Jerczi, ty po prostu czytaj co ci gra na ekran rzuca. Tak ma być. Po prostu zepsuło ci się PDA, musisz dostać się do Baru i pogadać z Barmanem, za odpowiednią kwotę PDA zostanie naprawione i kłopoty się skończą. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Nóg pewnie też nie widziałeś? Edytowane 19 Listopada 2011 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Wracam z uporem maniaka do tego tematu...Czytam co jest na ekranie i nic z tego nie wynika...w dialogu z barmanem nie ma takiej opcji...a ponadto się bardzo dziwię, że tylko w Kordonie, na Wysypisku, Agropromie i Mrocznej Dolinie to występuje...a żeby było ciekawiej to miałem taki przypadek, że raz nie miałem tego w Mrocznej Dolinie a raz wszystko było w porządku...także przez to nie mogę wykonać wielu questów...może mi ktoś podpowie co tu jest grane...z góry dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Po raz pierwszy dostaniesz info o zepsutym PDA na Kordonie po pierwszej wizycie w X18. Idziesz do Baru, gadasz z Barmanem, a później z jednym z techników na zapleczu Baru, on naprawi PDA, które musisz odebrać po kilku godzinach i juz do konca gry nie będzie takich problemów. Ja zapomniałem odebrać PDA po naprawie i właśnie po kolejnym wejściu na Wysypisko zaczęły sie ponowne błędy z wyświetlaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Ja wówczas tego chyba nie zrobiłem, a teraz nie ma takiej opcji w dialogu z barmanem... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Powinieneś trochę zaglądać w poradniki to trudny mod... Spróbuj iść bezpośrednio do techników na zaplecze, może tam będzie potrzebny dialog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Właśnie tak zrobiłem i teraz wszytko się zgadza...Wielkie dzięki... :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi