Trampxd Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Mam wylot do pulpitu z takim logiem. FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ....r. - shadow of chernobyl\gamedata\scripts\_g.script:1114: attempt to call global 'dbglog' (a nil value) stack trace: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...ow of chernobyl\gamedata\scripts\bind_stalker.script:207: attempt to index field 'actor' (a nil value) malakas // do wstawiania błędów używamy opcji... jest obok fotek w edytorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 A kiedy ci błędy wyskakują? Nie czasem przy pierwszej wizycie na Radarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Gah miałam ten sam błąd, pojawia się na Radarze jak pójdziesz w stronę Zwęglacza, najlepiej od razu po wyjściu z Prypeci odczekać chwilę aż bojownicy się na wzajem wystrzelają i gnać w stronę przejścia na Magazyny. Nie potrzebujesz nic brać z trupów i tak jesteś świetnie wyposażony, a do x-10 później w fabule sobie pójdziesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trampxd Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Przepraszam za złe wstawienie loga . Co do wylotu to na Radarze też miałem wylot,ale zapis działał. Ten jest w Kordonie ,albo był bo wszystkie zapisy diabli wzięli. Błąd jest przy próbie przejścia z Kordonu na wysypisko, po wykonaniu zadania zdobyć kombinezon od Żwawego za arty. Zainstaluję grę i moda odnowa i zobaczymy czy błąd się powtórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 A na jakiej wersji Stalkera grasz ? Powinna być o ile się nie mylę 1.0004. Przepis na degradację patcha masz w linku (sposób 2): http://www.stalkerteam.pl/topic/1972-degradacja-patcha-1006-na-1004/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja też przyłączam się tematu, u mnie jest problem przy pierwszej wizycie na Radarze... Czy poczekanie aż się wybiją wystarczy? [EDIT] U mnie nie działa nie mogę wstawić loga ale wywala grę nawet jak poczekam... Proszę o wrzuceniu save po przejściu na magazyny. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Grasz na patchu 1.004 ? Przechodząc pierwszy raz z Prypeci na Radar nie spacerujesz, na nic nie czekasz, do nikogo nie strzelasz i nie zbierasz żadnych itemów. Nie oglądając się na nikogo idziesz / biegniesz na Magazyny Wojskowe. Prosto tak jak biegnie droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi