Salus120 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ma problem z Solijanką mam ruską wersję z 19.04.10 ze spolszczeniem i dodatkami. Robiłem od nowa windowsa i zainstalowałem Solijankę problem jest taki że wczyta save wejdę do gry i za chwilkę sie gra zawiesza. Nie wiem co się dzieje bo gram już 3 raz. Dwa razy nie udało mi sie przejsc wszystkich zadań i teraz coś takiego. Nie wiem co robić. Pliki są ok bo nic nie grzebałem chociaż mnie kusiło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Sprawdziłeś log błędu? Instalacja prawidłowa? Twoja wersja Solianki to ta z 19.04 czy wersja z dopełnieniem 14.08? Jakie dodatki założyłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 14.08 dopełnienie problem jest taki ze przy zawieszeniu zostaje mi obraz z gry na monitorze i komputer musze restartować ręcznie bo nic nie mogę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Pamiętam, że miałem podobny błąd, zobacz ten temat (post 10): Wrzuć ten plik do moda: http://pl.rghost.net/2351828 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ustaw oświetlenie statyczne, suwak gęstość trawy do minimum i sprawdź czy problem występuje... // Napisz jakie elementy instalowałeś błąd ID występował we wczesnych wersjach Soljanki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Log błędu... FATAL ERROR [error]Expression : m_available_count [error]Function : CID_Generator<unsigned int,unsigned char,unsigned short,unsigned char,unsigned short,0,65534,256,65535,0>::tfGetID [error]File : e:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrgameid_generator.h [error]Line : 92 [error]Description : Not enough IDs stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Wyjdź z lokacji i wywołaj emisję, wystarczy wybrać opcję snu na 8h i emisja pewna. Jeśli błąd będzie się powtarzał spróbuj narzucić taką poprawkę not enough IDS.rar W archiwum znajdziesz też w razie czego oryginalny plik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Bo to jest wczesna wersja Soljanki. Zobaczę z tym plikiem czy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 To czemu grasz na antycznych wersjach? przecież nawet polonizacja moźe ci kminić bo jest przygotowana pod konkretną gamedatę. Napisz na jakiej wersji grasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Na tej pierwszej co wyszła 19.04. tylko tyle mogę odczytać bo reszta jest zamazana. Gram na tej bo tak jakoś wyszło muszę sciągnąć nową wersje. Wczesniej mi sie nie chciało ale wychodzi że nie mam wyjscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Oczywiście że nie ma sensu grać..inne patche, inne spolszczenie, poprawiona masa błędów. Pobierz 19.04..dopełnienie 14.08..dwa patche..ostatnie spolszczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Tylko pytanie czy save będą działac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Tylko pytanie czy save będą działac ?Oczywiście, że nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Niestety zapisy nie będą działać... całkowicie inna gra...po wgraniu Dopełnienia i patchy nowa gra wymagana. Wszystko co potrzebne do Soljanki masz tutaj...http://www.stalkerte...dnaja-soljanka/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Nawet możesz zacząć grać od końca :) A ja myślałem że to tylko ja mam takie problemy z soljanka :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 (edytowane) No to będę musiał grać 4 raz :) Może teraz będę miał więcej szczęścia. Dzisiaj dopiero miałem czas podmieniłem plik i działa :D Dzięki co ja bym bez was zrobił :) Za jakiś pewnie wyskoczy jakiś inny błąd wiec pewnie i tak zagram od nowa. Kolejne błędy i duble posty nieładnie LD Edytowane 25 Listopada 2011 przez LordDino 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi