jerczi Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Zrobiłem wszystko co możliwe, tj. przeinstalowałem grę i moda, ale niestety na Radarze wyrzuca mnie nadal na pulpit...Idąc lasem, jak i drogą spotyka mnie to samo...Być może jest to nadmiar anomali...Nie wiem co robić dalej...pomysły mnie się skończyły... :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ale z jakim logiem cię wyrzuca ? Jaki koniec? Radar to ledwo początek gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Poprostu mam wyłączyć Mózgozwęglacz i nie mogę do niego dotrzeć, bo po zlikwidowaniu Monolitu na drodze zaraz mnie wyrzuca na pulpit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 No to jak cię wyrzuci to otwórz notatnik i użyj komendy wklej. Powinien ci się zapisać log błędu. Gdyby się nie zapisał to na dysku C w dokumentach publicznych znajdź folder STALKER SHOC, w nim katalog logs a w nim plik tekstowy xray_twój login. Otwórz go za pomocą notatnika i na dole znajdź i skopiuj wszystko co pisze poniżej FATAL ERROR. To właśnie będzie log twojego błędu. Wklej go na forum, może coś się poradzi ;).. Lokalizacja folderu dla różnych systemów : ...Windows XP - C:Documents and SettingsAll UsersMoje dokumentySTALKER-SHOC ...Windows Vista/ 7 - C:UsersPublicDocumentsSTALKER-SHOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Oto jest log: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find texture 'aazm4a1 sopmodtacstońk' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Pobierz najnowsze spolszczenie i po kłopocie, a właściwie to na jakim grasz obecnie? Myślałem, że już nikt nie zgłosi tego błędu odnośnie Solianki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Spolszczenie solianka 18.12.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ten błąd został naprawiony w spolszczeniu ze stycznia, ty pobierz i zainstaluj najnowsze z 20.01.2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Sciągnąłem to najnowsze spolszczenie i zainstalowałem...Okazało się, że miałeś rację...gra poszła...A tak męczyłem się całą dobę..Bardzo dziękuję za podpowiedź... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 A jak bd miał wyloty w x-10 to wejdź do bunkra i z niego wyjdź i wejdź jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi