Salus120 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Po wyjściu z Baru przy przejeściu na ATP piega swora psów jeden z nich to niezly kozak dostał RPG, 200 pestek z PKM, oberwał Vintara i dalej biega. Ciekawe z czego mozna go zabic ? Ktoś miał taki przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 To taki pies-iluzja, wytwarza kilka takich swoich klonów do których można strzelać bez końca, ale żeby się ich pozbyć wystarczy zabić tego 'prawdziwego' który produkuje te psy-duchy. Chyba, że jakiś bug, ale raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jeżeli jest innego koloru (taki trochę czerwony)..to pies Bagiennego Doktora. Jest nieśmiertelny, będzie zadanie z nim związane.. :). W DMX ten pies potem biega z innymi w Prypeci. Właśnie dlatego jest nieśmiertelny bo wszyscy walą do nieboraka, a on jest oswojony.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ok sprobuję znaleść tego własciwego tylko że po oberwaniu pies krwawi ale biega dalej. Nie jest czerwony tylko brązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ja łatki na psy nie robiłem ( :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jeżeli podejdziesz do niego i cię nie atakuje to o nim mowa..ciężko opisać kolor, ale różni się od innych..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No ten mnie atakuje. Pies doktora to wiem gdzie biega bo nie pamietam robiłem chyba zadanie znaleść psa czy coś takiego. Ten to jest jakis błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Spróbuj nożem , może to coś da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Pies Bagiennego Doktora, pojawiał się po rozmowie z Maksem na posterunku Powinności na wysypisku. Po zaliczeniu questu pobiegł do końca lokacji i zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wejdź jeszcze raz na lokację, powinno się naprawić. Psy w Zonie coś Cię nie lubią..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salus120 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 No najwidoczniej nie a mówią, że pies to najlepszy przyjaciel człowieka :D Kosą to go tylko zdenerwowałem i był strasznie zły musiałem szybko uciekać :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ale to pseudopies :D Coś jak pseudokibice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Tak wygląda ten doktorowy Burek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi