Buber Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Zaaplikowałem sobie do TS2 Absolute Nature Pack i Absolute Strukture Pack na to Absolute Nature 2 i wszystko jak narazie działa. Jakby ktoś chciał odswieżyć wspomnienia. Nie kopiowałem tylko plików texture.ltx i shader.xr bo robiły jakieś problemy, nie wiem czy są niezbędne do pełnego wykorzystanie możliwości modów ale u mnie jest i tak o niebo lepiej. Przynajmniej na ultra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Hmm, nie rozumiem o czym piszesz, ale jeżeli chodzi tobie o możliwość wrzucenia paczki już ugotowanych textur, to jasne wrzucaj śmiało. Komuś się na pewno przyda gotowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Premium: http://dlserv12.linksnappy.com/files/PQTAP6QUZPCYCSW6BR5D5HTQA/gamedata.7z http://dlserv14.linksnappy.com/files/UJRW9TGT4F4F2MA6RWEDFI407/gamedata.7z http://dlserv10.linksnappy.com/files/U9A3KK1NLZGVQDHYVO0JFI7TN/gamedata.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A tu z S.W.O 3.1 , nie wrzucam narazie linków bo działa tylko przy ładnej pogodzie, sory że robie takie zamieszanie w temacie ale jak mnie już coś opęta z dokładaniem to nie mogę skończyć. Jak się z tym uporam to właściwie temat można przenieść do dodatków. Takie tam modziki dla wzrokowców :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Fotki tej wielkości wstawiaj jako miniaturki . Porządna łatka graficzna do TS2 bardzo by się przydała ponieważ grafika moda trochę kuleje. Jeżeli wklejacie fotki z ImageShack polecam narzędzie...ImageShack Uploader 2.2.0..bardzo szybko i wygodnie można dodawać masowo fotki bez reklam i badziewia. Posiada opcje zmiany rozdzielczości, usuwa wpisy o rozdziałce z miniatur, gotowe linki miniatur dla forum itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Mam tego uploadera ,ale nie mogę sie dowiedzieć która opcja tworzy te wieksze miniatury :) Żeby były takie jak w moim poprawionym poście, uploadzie mam 8 różnych linków ,a żaden nie daje takiego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To tutaj to ..[rimg]..daj dużą fotkę potem edytor i wstaw r do ..będzie ..[rimg] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Noo...teraz to rozumiem ;) I o ten efekt najbardziej mi chodziło...noc to ma być noc...nie noc polarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cromm Cruac Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Uonego czasu @vandr zrobił adaptację Absolutów na bardziej jesienny klimat: Autumn Aurora. Dorzucił też tekstury nieba z AtmosFear 2.1 na CoP. Podobno działa toto z TS2 tylko czasem są problemy z shaders.xr i particles.xr. W razie bugrapa trzeba te pliki zastąpić tymi z TS2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi