jerczi Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wypełniam quest na Bagnach, gdzie mam znależć 5 monlitowców i zlikwidować.. na mapie mam zaznaczone pięć kóleczek, gdzie powinni być monolitowcy...Jak się okazało, po długich poszukiwaniach, znalazłem jednocześnie ich dwóch, których zlikwidowałem zabierając jedną notatkę...w tym momencie na mapie zostało jedno kółko w których powinno ich być trzech...Ale niestety mimo długich poszukiwań w tym rejonie nie mogę znależć pozostałych trzech monolitowców...Może mi ktoś podpowie o co tu chodzi...z góry dziękuję za podpowiedź... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Monolit spawnuje się tylko w jednym z podanych miejsc. Jeżeli masz notatkę to wracaj do zleceniodawcy i oddaj. Kolesie często pojawiają się koło wagonów kolejowych tam gdzie przejście na Agroprom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Dokładnie tak tylko notatka jest potrzebna a to czy zabiłeś wszystkich monolitowców nie ma znaczenia.Ja też miałem podobnie zespawnowali się koło tego wagonu ale nie było tam wszystkich pięciu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wszystko się zgadza...Wielkie dzięki za podpowiedź... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi