Кристофер (Kpuc) Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Fajna zabawa, wszystkie elementy przeglądarki są ruchome i działa na nie grawitacja, gdy czegoś szukamy to spada z góry na kupę, elementy możemy przenosić i obracać... Przeglądarka nie traci na tym swojej funkcji. http://mrdoob.com/pr...google_gravity/ 1-Ciekawy efekt możemy uzyskać wpisując ''DO A BARREL ROLL'' cała karta zaczyna wtedy wirować :D 2-wpiszcie ''askew'' a przeglądarka się straci pion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Kpuc tobie administratorzy powinni dać do prowadzenia jakąś gazetkę na stronie,tyle newsów i ciekawostek co ty to chyba nikt nie wyszukuje :D a co do google do denerwujące jest to że jak się coś wpisuje to samo już wyszukiwać zaczyna i nie da się wcisnąć "szczęśliwy traf" a co do takich ciekawostek to pamiętam jak się coś w google wpisywało i klikało na szczęśliwy traf to wyskakiwał tańczący murzyn :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Jakoś mi samo pod ręce wpada :) Takich ciekawostek jest cała masa, co dziennie po kilka znajduje, czy to starszych czy nowszych, wszystkich wrzucać nie ma sensu ale te ciekawsze ;) Kiedyś dawałem je na SB a kolega malakas mówi abym robił tematy to robię :D ''coś wpisuje to samo już wyszukiwać zaczyna'' - Wiem że można to wyłączyć jak się zalogujesz na konto Google, ale wtedy Google się śledzi cały czas i tworzy historie stron na jakich byłeś, która jest dostępna do przejrzenia wszystkim a ty jej nie możesz skasować :@ Mi akurat to auto-szukanie nie przeszkadza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Poniekąd to jest dobre ale często mnie to denerwuje.W google najbardziej mi się te ich graficzne loga podobają :D (Yeah 200 post :D to jest pierwsze forum na którym mam tyle postów,przeważnie kończyło się na 50 góra 60 postach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi