Wilk12211 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam na samym początku gry mamy porozmawiać z Mechanikiem i jak próbuje się odezwać to widzę swój piękny pulpit FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ... of chernobyl\gamedata\scripts\dialog_manager.script:287: attempt to index local 'tbl' (a nil value) stack trace: Z nikim innym nie rozmawiałem patch 1.004 na dole w menu pisze 1.002 version Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To jaki masz patch? Z nikim innym nie rozmawiałem patch 1.004 na dole w menu pisze 1.002 version Bez znaków interpunkcyjnych ciężko zrozumieć o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk12211 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 W grze z nikim innym nie rozmawiałem. Jak mam moda odinstalowanego mam patch 1.0004 a gdy zainstalowanego pisze mi Version 1.002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Sprawdź czy sam czysty Cień Czarnobyla ci się odpala bez problemów. Jeżeli tak to przeinstaluj moda. Możliwe że przy ściąganiu lub rozpakowywaniu uszkodziło ci się archiwum. Mod jest spakowany w 7zip i zalecane go rozpakować właśnie tym programem. Edit: 1.02 to wersja moda a nie patcha. Był w ogóle taki patch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 1.02 to wersja moda a nie patcha. Był w ogóle taki patch? Nie, taki patch w wersji Polskiej(europejskiej) nie powstał, była gra 1.0000 i patche > 1 ...3 ...4...5...6...8(nieoficjalny) W Amerykańskiej jest to inaczej, ponieważ oni mieli później premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk12211 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Tak czysty cień idzie lodzio miodzio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Więc sugeruję jeszcze raz ściągnąć moda, rozpakować 7zip i zacząć od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk12211 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Reistall pomógł temat do zamknięcia. malaks// nie zamykamy tematów na forum..zawsze można go uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOL1234 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 U mnie nie pomógł, jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi