jerczi Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Może mi ktoś podpowie, gdzie mogę zdobyć jeszcze ten kombinezon, bo rady zawarte w poradniku mi się wyczerpały...zdobyte wcześniej te kombinezony albo sprzedałem lub zmodyfikowałem i tu jest problem, ponieważ Akim chce nie ulepszony kombinezon... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 U Pietrenki w Barze można wymienić za artefakt, albo znaleźć na trupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Niestety Pietrenko dał sę zabić, a na trupach ciężko zdobyć, bo rzadko pokazuje się ten kombinezon... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 To chyba jeszcze Maks w bazie Wolności na Magazynach Wojskowych wymienia- tylko nie pamiętam za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Też nie żyje...zginął w walce z Powinnością.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 To zespawnuj ten kombinezon. Temat o spawnerze http://www.stalkerteam.pl/topic/214-spawner/ Kombinezon to zapewne będzie dolg_scientific_outfit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi