arwena34 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 (edytowane) Cześć,to znowu ja.Nie wiem czy coś źle robię ,ale gdy idę do drzwi Warlabu na generatorach,powinienem je otworzyć za pomocą kodu od Ducha,ale gdzie ten kod odczytać,nie mogę go nigdzie znaleźć ,nie mam go w żadnych notatkach,może ktoś pamięta ten kod... Już znalazłem,25190456,sorry za zawracanie głowy ale tak się zagalopowałem ,żę zapomniałem sprawdzić inwentarz,a w nim notki od Pantery... Nie dubluj postów LD, a ty Malakas nie widzisz nieprawidłowości? Edytowane 28 Listopada 2011 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nawet gdyby ktoś kod podpowiedział to i tak wątpię by zadziałał bez tej właśnie notatki w Twoim ekwipunku... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi