Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie widziałem takiego tematu na tym forum, ale jak by co ten pójdzie do kosza. Tak wiec chciał bym wiedzieć jakie mieliście dziwne sytuacje w grze S.T.A.L.K.E.R. Każdy zna bug gdzie do otwarcia ciężkich metalowych drzwi wystarczy jakikolwiek karabin, najlepiej sprawuje się do tego gauss. - Dziś grając w Oblivion Lost 2010, przechodząc z wysypiska na Bar, wdepnąłem w anomalie, w zasadzie to biegłem i znajdowałem się blisko przejścia, traf chciał że anomalią mnie wyrzuciła w powietrze i wleciałem w punkt przejścia miedzy mapami, spawn zadziałał i po chwili z zwłok Strełoka stałem koło przejścia na Magazyny wojskowe na zielonej trawce, będąc wojskowym? Niestety nie mogłem się poruszać po mapie. - W modzie NS+DMX w queście zabić najemników chcących napaść na wioskę, nie musiałem wystrzelić ani jednej kuli, traf chciał że powstałą anomalią w tym miejscu i spawn tych że najemniku skończył się dla nich śmiercią natychmiastowa. Niestety zadania nie mogłem zaliczyć i musiałem cofać save. - W modzie Apocaliptis, miałem anomalię na wyjściu w moście na Agropromie, przez co nie mogłem wydostać się z fabryki. Cofanie save z przed wejścia na lokację nic nie dało, troche nad tym spędziłem lecz wreszcie zwarcie załatwiło sprawe i anomalia zniknęła. - Czyste niebo, gra po patchu, miałem taka bardzo przyjemna tytulację kiedy po wgraniu patcha poprawiającego krytyczny błąd zawieszania się gry na wysypisku w każdej ale to każdej skrzyni znajdował sie masa sprzętu i nie mówię tu o karabinach czy artefaktach lecz o nabojach do każdej z giwer w świecie gry i lekach. - Czysta NS, w grze na Kordonie, miałem ciekawą sytuację z kamieniem i psem, o ile pies miał ogon ~20 metrowy to tekstura kamienia rozciągała sie przez cała mapę, najlepsze w tym ze przejście miedzy lokacjami nie naprawiało tego bugu , pies stał zamurowany a kamień jak to kamień, dopiero jak strzeliłem w psa to zrobiła się heca, jego truchło latało po okolicy jak rakieta bez strzałek. A kamień spowodował bugtrapam jedna ko wczytaniu gry rozciągnięta textura kamienia zniknęła. - Czyste Niebo, spawn dla stalkerów skończył się śmiercią. Twórcy gry nie zasłonili spawnu czym kol wiek i każdy stalker przechądzacy miedzy lokacjami na lokacji chyba szpital upadał na skraju mapy. Jak ja wtedy się złościłem że nie mogę podnieść i zabrać Vintara z ziemi. - W modzie OB2010, odrzut granatu, rozrzuca martwe ciała po całej mapie i nawet za nią, ja stojąc na murze wysokości 7-8metrów rzuciłem F4 pod snorka, jego truchło poleciało w mają stronę i uderzyło moją postać przez co zgoniłem na miejscu, nieważne że miałem bardzo dobry kombinezon i 100% zdrowia. a ciało snorka poleciało dalej, zachowywało sie jak kula przeciwpancerna która leci przed siebie, przelatuje przez wszystko i leci dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Grając w Stalkera shoc (Vanilla) w x18 schodząc ze schodów tych na początku, wyleciałem po za mapę a potem wyskoczyło mi info czy zmienić lokacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi