Buber Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Propozycja nowego moda... http://nonsensopedia.../S.T.A.L.K.E.R. Coś link nie wchodzi :) Problem z kropką...po wejściu na stronę trzeba dodać w adresie u góry kropkę po R i strzałką przejść dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Poprawiłem link..bardzo dobre opisy kolejnych części.. :D. Szczególnie podoba mi się to..tandetne tasiemce, z tandetnymi aktorami. Ruiny, rozbite wraki, mutanty rodem z Plebanii i M jak Miłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Padłem jak to przeczytałem :D W sumie zrobienie na tej podstawie moda "Zona w krzywym zwierciadle" to nie taki zły pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Głównym bohaterem gry jest najemnik Szrama, (.......) co powoduje u niego potworny ból głowy i straszne rozwolnienie. Szrama oprowadzał trzech turystów z Japonii po Zonie, gdy nagle coś pieprznęło. (........) Po przebudzeniu się w łóżku z innym stalkerem. Pojawiają się też nowe mutanty, takie jak burer czyli wesoły krasnoludek który umie robić pompki bez użycia rąk i chimera - według twórców najpotężniejszy potwór, którego można zabić jednym strzałem z paralizatora. Mutanty od razu wgryzają się w d znaczy dolną część ciała, pijawka woli metodę usta-poniżej usta (za karę 10 zdrowasiek), czyli w szyję . studio wywaliło stare mapki pełne przyjaznych bandytów Stalker ten, podczas przewożenia w ciężarówce trupów dla swych niecnych celów, zostaje zauważony przez Zeusa który to zsyła na niego za karę piorun.. Znajduje go Za każdym razem jak odwiedzę nonsensopedie, zaczyna mnie boleć żołądek z śmiechu. Świetną strona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 No nie mogę :D ...Super stronka. Już samo porównanie karabinu Gaussa do paralizatora jest niesamowite, emisja, która powoduje rozwolnienie z utratą przytomności i w konsekwencji obudzenie się w łóżku innego Stalkera wymiata, ale dopiero udział Zeusa w produkcji błyskawicy zesłanej na Striełka naprawdę miażdży suty :D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 No to do dzieła, panowie... będziemy pierwsi w Zonie smiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi