korn06 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ThGD6G_Q3ws&feature=feedf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 He he, ktoś sobie wydrukował texture z gry i nakleił na puszkę jakiegoś napoju. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 He he, ktoś sobie wydrukował texture z gry i nakleił na puszkę jakiegoś napoju. :PPoważnie? Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Poważnie? Fajnie to wygląda. Nie, no nie wiem, noże ktoś odkupił licencję i sprzedaje tak napoje?! Ale mogę poszperać tej textury, druknać i nakleić na puszkę jakiegoś napoju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Myślę, że gdyby to był prawdziwy napój "stalkerski" to echa kampanii reklamowej dawno by do nas dotarły. Przecież wielu z nas czyta różnojęzyczne fora, a na razie nikt o czymś takim nie donosił. Moim zdaniem Кристофер ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi