czernobyl10 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) SAMOCHODOWA INSTALACJA ROZLEWCZA ARS-14 i ARS-15 przeznaczona jest do pełnej dekontaminacji, dezynfekcji i odkażania uzbrojenia i sprzętu wojskowego, odkażania i dezynfekcji poszczególnych odcinków terenu i dróg podejmowania czasowego składowania, transportu i wody odgazowywanie sprzętu, rozwiązania o różnych pojemnościach i zestawy specjalnej obróbce i podgrzewania oraz przetankowywania roztworów z jednego pojemnika do drugiego. Ponadto, ARS-15 zapewnia ciepłą wodę oraz 60-70 C w przygotowaniu roztworów wodnych kąpieli obliczania i może być używany do gaszenia pożarów. Edytowane 1 Grudnia 2011 przez czernobyl10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaps111 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zdaje się że są to od góry:ZIŁ-131 oraz URAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Mi się też wydaje że to na górze to ZIŁ.A co do ziłów to macie na jakimś forum wynalazłem zdjątka ziłów na złomowisku pojazdów w Prypeci http://www.samochody...php?f=8&t=24092 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaps111 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ziły są niezłe mam okazję czasem jeżdzic takowymi 8 cylindrów v pali to 40 na 100 ale są bardzo sprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Chodzi o to że żadnego z tych wojskowych pojazdów nie widziałem w grze choć na zdjęciach z cmentarzyska maszyn jest mnóstwo porzconych ARS-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Wiele rzeczy powinny być a ich nie ma Powinniśmy się cieszyć że chociaż taki produkt nam wydali :D.Swoją drogą jestem ciekaw jakby wyglądał stalker w 100% realistyczny,duża prypeć,lasy i przede wszystkim cmentarzysko pojazdów.Założę się że by wtedy o wiele więcej zajmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) Cmantarzysko maszyn w cieniu czarnobyla i czystym niebie jest małe w porównaniu z oryginalnym cmentarzyskiem w Czarnobylu. Znalazłem zdjęcie ZIŁA strażackiego,duża ilość tych pojazdów została wysłana do gaszenia reaktora nr 4 i usuwania wszelkich skutków awarii Edytowane 18 Lipca 2012 przez Szewczenko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi