kmicic0 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Mam pytanie jak zmienić kolor latarki z zielonego na inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Do DMX jest gotowy dodatek na niebieskie latarki..jeżeli potrzebujesz danych to pobierz plik i porównaj z oryginałem , gdzie światło jest normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Malakas dzięki mam to niebieskie światło nie podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Nie mówię o gotowcu.... Masz plik latarki...gamedata cfg models objects light_night.....to w nim składowe RGB kolorów zmieniają światło....porównaj wartości dodatku i oryginału...sam możesz sobie ustawić jakie chcesz.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Popatrzę i porównam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi