jerczi Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jeśli można, to proszę o podpowiedź, gdzie mam szukać najemnika, któty wie o zaginionej grupie uczonych... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zapewne chodzi ci o najemnika Siwego. Pojawi on się przy drodze do przejścia na Jantar, zaraz za tunelem ze Spalaczami. Ale pojawi się dopiero jak zrobisz zadanie Łukasza na likwidację donosiciela Pawlika. W gospodarstwie razem z Pawlikiem zlikwidujesz też najemnika Arę. Przy nim znajdziesz informację o przejsciu i w Dziczy pojawi się Siwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 I tu jest problem...ponieważ Pawlika zlikwidowałem, a najemnika Arę nie...jednym słowem klops... :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Więc przejdź się tam.Może Ara wciąż się tam kręci albo siedzi na posterunku najemników. Ewentualnie spróbuj sobie zespawnować jego fleszkę. Może to zagra. Nazwa fleszki w grze to ara_flash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 W tym rejonie nie napotkałem od dłuższego czasu najemnika(wcześniej ich zlikwidowałem), a zespanowana fleszka najemnika Ary nic nie zmieniła... :( :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Trudno, to musisz się cofnąć przed questa z Pawlikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 W końcu Siwego dopadłem i zabrałem mu PDA...skontaktowałwm się z Zacharowem, ale on nie teraz czasu i żebym poszedł na Radar i wyłączył Mózgozwęglacz...a przecież już wcześniej to zrobiłem...klops... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Żaden klops. Opcja dialogowa u Sacharowa pojawi się jak spotkasz się z Duchem i wykonasz dla niego kilka zadań. Zdaje się, że mniej więcej wtedy jak Duch przeniesie się do tunelu z wejściem do X10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi