korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 W tym temacie każdy z nas ma okazję sprawdzić swoją wiedzę z uniwersum S.T.A.L.K.E.R.-a oraz modyfikacji. Każdy użytkownik może podać własną zagadkę dotyczącą wszystkich części gry oraz modyfikacji do niej. Oczywiście osoba, która poprawnie udzieli odpowiedzi, wymyśla własną. Zasady: - Każdy może zadać jedynie jedną zagadkę. - Zagadki mogą być w formie pytania, screena, a nawet nagrania muzycznego czy filmiku. - W przypadku gdy nikt nie udzieli poprawnej odpowiedzi, zadający zagadkę po 5 dniach sam odpowiada i ma prawo zadać nową. Który słynny Stalker z pierwszej i drugiej części miał wadę wymowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Sidorowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie, ten o którym ja piszę występował raczej w pierwszej części i był Stalkerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Strielok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie Striełok, ale już blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Sacharow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Pisałem, że to Stalker, a nie handlarz ani ekolog. Podpowiedź: znał się na elektronice i występował tylko we wspomnieniach innych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Doktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie, ale znów blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Końcu się trafi :P Kieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tak, to Kieł, myślałem że ta cecha, jak wada wymowy jest na tyle charakterystyczna że od razu zagadniecie. Zadajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Były członek Powinności na wysokim stanowisku popełnił samobójstwo. PS. W SoC grałem dawno i się zapomniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 To może generał Taczenko z Zewu Prypeci- quest z detektorem w Wiezy Chłodniczej w Jupiterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Generał (czy raczej wtedy kapitan) Tkaczenko? (ewentualnie Taczenko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A może każdy by odpowiadał określoną ilość razy bo na pałę walić gostków to każdy potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Kurczę, Korn 2 minutki mnie wyprzedziłeś :) Tu trzeba być czujnym. Ale jemu chyba o kogo innego chodziło, może w ShoC coś było wspomniane, ale nie pamiętam... A może każdy by odpowiadał określoną ilość razy bo na pałę walić gostków to każdy potrafi. To może tradycyjnie, do trzech razy sztuka? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Generał (czy raczej wtedy kapitan) Tkaczenko? (ewentualnie Taczenko) Tak o niego chodziło. Popełnił samobóstwi po tym jak wpadł w Anomalię przestrzenną wraz ze swym oddziałem. Jedziesz z pytaniem :P PS. Niech będzie do 3 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja proponowałbym od nowa temat założyć. Żeby np. jedna osoba, dawała zagadki, kto pierwszy ten lepszy. Ktoś kto dobrze odpowie to dostaje punkt. Każdy ma jedną szansę. Jeżeli NIKT nie odpowie, wtedy odpowiedzieć zostanie podana i od razu następne pytanie. Jeżeli poprzecie ten plan, będzie bardziej to wyglądało sprawniej. Mogę ja być osobą która zadawałby pytania i dawała punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A może każdy by odpowiadał określoną ilość razy bo na pałę walić gostków to każdy potrafi.LD, jestem pełen podziwu dla twojego slangu ;) Tak o niego chodziło. Popełnił samobóstwi po tym jak wpadł w Anomalię przestrzenną wraz ze swym oddziałem. Jedziesz z pytaniem :P PS. Niech będzie do 3 razy. Nie to że się czepiam, ale chyba ja byłem pierwszy @Agrael, ja jestem za taką formą gry jak teraz, ale każdy może udzielić 2 odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 W porządku więc. Chociaż tyle dobrze że dwie odpowiedzi będą. Ale i tak zobaczysz że będzie bałagan szybko : P Dawaj następne pytanie bo zgadłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 No to jak będzie, to zmienimy zasady, na razie tak tydzień zagramy w ten sposób. Gdzie jest to zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 To Stalker Zew Prypeci. A zdjęcie znajduje się w Laboratorium X8 w Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie to że się czepiam, ale chyba ja byłem pierwszy Kurczę, Korn 2 minutki mnie wyprzedziłeś :) Tu trzeba być czujnym. Przecież się przyznałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi