BeeS Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Witam mam taki problem dostalem kwesta od Górnika na znalezienie jednego stalkera w labiryncie znalazłem go ale on nie żył. Potem pokreciłem sie po labiryncie i wkońcu znalazłem tą kóle i tak mi sie wydaje że to jest jakiś teleport ale jak w nią wskakuje to nic sie nie dziaje. Wie ktoś może jak sie wydostać z labiryntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ten stalker nieżywy, którego znalazłeś był za drzwiami kodowymi i nazywał się Fimka Koks? Jaką kulę (teleport) znalazłeś? Możesz podać screeny jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Niestety Fima musi przeżyć co najmniej do rozmowy z GG, ponieważ to on daje drogę powrotną...jeżeli był martwy..powtórz od początku lokacji.. Pytanie tylko, czy znalazłeś właśnie Fimę Koksa.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeS Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tak to raczej był on znalazłem go za takimi drzwiami gdzie musiałem podać kod który znalazłem w notesie. Aha a na w zakładce zadania mam zaliczone "Uwolnić Jeńca" teraz mam wrócić do górnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Z tego co wiem nie masz powrotu do Pieczary...Fima w rozmowie daje przejście do Górnika, jest ono na samym dole. Na górnym piętrze Labiryntu będzie teleport na Jantar, ale to raczej później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeS Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 To ten Fima to był ten za tymi drzwiami na kod? bo już nie pamietam teraz chcialem sprawdzic wczytałem sejva ale jego zwłok już tam nie było i teraz nie wiem co mam robić ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Najlepiej cofnąć do momentu w którym jesteś w Pieczarze i powtórzyć cały quest z jeńcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi