scorpionnik Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam Jak w temacie mam kłopot z zaliczeniem tej misji, prawdopodobnie jakiś bandyta gdzieś dał nogę a ja za chiny nie mogę go odnaleźć obleciałem całe terytorium baru również to za płotem nigdzie go nie widać. Zauważyłem też że Dzik nie uciekł z baru a chyba powinien. Sierżant siedzi w pomieszczeniu gdzie w podstawce był Woronin i nie mogę z nim rozmawiać. Ma ktoś jakiś pomysł jak tą misję zaliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dzik powinien uciec, może spróbuj go stuknąć :D Ewidentnie to sprawa jakiegoś żywego bandyty. Ja bym zaczął od autosave z wejścia na lokację i jeszcze podszedł do zadania. Ewentualnie patrz na powinnościowców, jeśli bedą wyczuwać jakiegos bandytę to bedą kierować w ta stronę broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpionnik Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udało się wróciłem się do rozmowy z Dzikiem o mapie dalej bez zapisywania do przodu przedtem policzyłem bandytów żeby mi się rachunek zgadzał i wszystko sam wyczyściłem. Tuż przed samym wręczeniem mapy dla sierżanta zrespawnowała się grupa najemników na drodze do magazynów i zaczęła naparzać do powinności na szczęście miałem w ręku miniguna. Moim zdaniem odpowiedzialny za tą niedogodność z misją był auto zapis z wręczenia mapy sierżantowi który wczytałem po śmierci za pierwszym razem. Ot i cała historia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No, autozapis robi problemy. Zalecana jest wersja polonizacji bez autosave. Ale jesteś juz za daleko w grze.Po prostu z niego nie korzystaj, rób własne zapisy a wszystko będzie grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi