BeeS Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam dostałem kwest od dzika na znalezienie rozbitego helikoptera i przyniesie mu znalezionych tam rzeczy. Odnalazłem ten helikopter leża przy nim dwa trupy dokładnie je obszukałem ale nie pokazała mi sie wiadomość żeby wrócić do dzika. Wie ktoś co musze tam poszukać żeby mi zaliczyło ten moment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 W jednym trupie jest dokument, a obok helikoptera jest kontener- te 2 rzeczy należy oddać Dzikowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeS Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Aha i taki mały offtop wie ktoś może jak odkryć przejście na bagna czy ono sie odkryje z przebiegiem jakiegoś questu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jeśli zrobisz wszystkie questy Dzika dostaniesz od niego namiar na schowek na Magazynach Wojskowych. W schowku będzie mapa z przejściem na Bagna. Poza tym przejście otrzymuje się od Fanata w Wiosce Kotów na Kordonie za znany z podstawki quest obrony wioski przed najemnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeS Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Wykonałem właśnie kwesta dla fanta ale kiedy wchodze na bagna moje tekstury mają dziwny kolor. Zamieszczam link ze screenem http://imageshack.us/photo/my-images/51/sskamil120711200209mars.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Na czas gry na Bagnach powinno się grać na oświetleniu statycznym, cofnij do sejwa z Kordonu i wejdź ponownie na Bagna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajdzik007 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam, a gdzie szukać tego helikoptera? bo mi pisze, że gdzieś na Dolinie Mroku ale nigdzie go nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Idź drogą w stronę znanego z podstawki przejścia na Kordon. Kilkadziesiąt metrów za budynkami X18 skręć w lewo. Przy ogrodzeniu w dolince na krańcu lokacji znajdziesz helikopter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi