Junx Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Po ciężkich dyskusjach ze sobą postanowiłem zacząć tłumaczyć tego moda. PS. Ta wiadomośc pewno część ucieszy :D Edit: Stan polonizacji na dzień 08.12.2011 jest ok. 50%. Kończę już opisy przedmiotów (części), miejsc, i nazwy NPC (unikakowych). Pozostają nazwy guestów, broni oraz części przedmiotów. I są polskie znaki PS. Nie wiem ile jeszcze zostało bo to jest szacowane "na oko" więc jest mało lub jeszcze dużo. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Junx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Czekamy z niecierpliwością :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Trochę jeszcze mam roboty i jakiś błąd mam :/ ale poradzę sobie z tym jakoś do tygodnia mam nadzieję skończyc :) Edit: Mam problem z dyskiem (6 lat swoje robi) i już jest chyba na wykończeniu a nie stać mnie na nowy (niestety) i tłumaczenie zostawiam. PS. Jak ktos jest zainteresowany tym co jest niech pisze na PW. Jest też błąd bo pewno gdzieś nie "zamknąłem" czegoś w jakimś pliku. Edytowane 9 Grudnia 2011 przez Junx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi