PIOTRR131 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam, mam pytanie jak spawnować arta... Potrzebna mi gwiazda wieczorna a obszedlem cala zone i nieznalazlem ani jednej.Mialem jedna na poczatku gry ale sprzedalem ,drugiej nieznalazlem .Bylem wszedzie ,Agroprom ,stadion,elektrownia itp i nic.Wiem ze kiedys w soliance cos dodawalismy do sprzedazy u barmana ale niepamietam jak to sie robilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Tu masz tutka na ten temat http://www.stalkerteam.pl/topic/561-tutorial-dodajemy-przedmioty-do-handlarzyopracowala-raven/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Kobal, dzieki ale mi sie nieudalo.Moze w tym modzie trzeba inaczej, trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 @Piotrr131 Gdybyś za długo nie umiał sobie poradzić z tą Gwiazdą wieczorną to podeślij mi swojego sejwa na kobal@interia.eu Spróbuję ci ją zdobyć i odeślę nowy zapis już z artefaktem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Kobal,przeslalem sava,jak znajdziesz chwilke to bede zobowiazany,probowalem jeszcze pare razy ale nie dalem rady.Powinienem posluchac polecenia i zbierac arty a nie sprzedawac , teraz mam nauczke ,ha ha ha.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 @ PIOTRR131 Jeśli mogę coś poradzić, to zajrzyj do posta: Gwiazda wieczorna w grze to - af_night_star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tylko że tu nie ma zadań pobocznych za które mógłbyś dopisać nagrodę :) @PIOTRR131 przesłałem ci zapis z Gwiazdami Wieczornymi w plecaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tylko że tu nie ma zadań pobocznych za które mógłbyś dopisać nagrodę :) @PIOTRR131 przesłałem ci zapis z Gwiazdami Wieczornymi w plecaku.Kobak serdeczne dzieki,sa arty ,wszystko dziala.Uniknelem gry od poczatku,a bedzie nauczka ze mody sa nieprzewidywalne.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi