aktywny27 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam. Jestem początkujący i nie umiem przejść pierwszej misji, nie mam broni mam tylko śrubę. Proszę o radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jeżeli wyszedłeś już od sidorowicza to skieruj się do wilka on da ci wyposażenie (te gościu co stoi koło jednego z domów tuż przy nim jest drabinka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Musisz pogadać z handlarzem (sidorowicz) on da Ci misje potem do wilka i masz sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aktywny27 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Tylko właśnie nie ma sidorowicz broni i też nie ma broni wilk tylko pancerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Sidorowicz kieruje Cie do Wilka, a Wilk daje bron jak zaakceptujesz misję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Warto przypomnieć że jeżeli podejmiesz się od wilka zadania oczyszczenia parkingu (to pierwsze zadania) i zadeklarujesz że wykonasz je sam, to po zakończeniu misji dostaniesz lepszy pistolet.Nie będę mówił gdzie jest lepszy pancerz oraz gdzie jest broń z wbudowanym tłumikiem bo grę ci zepsuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aktywny27 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Doszłem do tego punktu gdzie dałem apteczkę temu gościowi i nie wiem gdzie jest ten żwawy bardzo lichą broń mam chodzi o ten pistolet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Musisz iść tam gdzie masz zaznaczoną strzałkę na mapie (mapa jest w górnym, lewym rogu) i tam będzie 3 stalkerów. Porozmawiaj z Petruchą (ten co stoi) i zaczniecie atak na bandytów (ten plac na prawo do grupy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monolit1500 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Żwawy stoi w takim największym domku z piętrem, ale najpierw musisz wszystkich zabić. Moja rada - zabij jednego co ma jakiegoś obrzyna ( strzelbę ) weź to od niego i później powinno już pójść łatwo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja osobiście z Pietruchą zawsze zagaduje tak, żeby iść samemu. Nie lubie atakować z grupą bo zawsze mi któregoś bandyci ustrzelą. Przeważnie Pietruchę. Wole sam wyczyścić teren bo mi żal chłopaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi