Buber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QmEtXaxQM-w Cały sprzęt jeżdżacy jest mojego brata , włącznie z wokalistką :D :D Nie, ten blondas to nie mój brat, to muzyk z duetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Fajnie zasłonięty znaczek hondy na motorze.Twoja przyszła bratowa (mam nadzieję że się nie mylę :D ) ma nawet fajny głos,piosenka też niczego sobie,hacienda też spox.tylko jedno mi się nie podoba zbliżenie na maskę bmw (tego co ta ruda pani miała) :D Wiem że to wygląda jak wazeliniarstwo ale uwierz mi że z reguły mówię prawdę oraz to co myślę więc... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Bez przesady z tym wazeliniarstwem ;) trzeba czasem pochwalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 I tak niektórzy pomyślą że wazelina wyciekała aż przez monitor :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 E, tam, tu sami poważni goscie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 To że są tu sami poważni goście to ja wiem.Muszę poprawiać swoje posty bo pisałem zdanie z małej litery i lekki opr dostałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 No wiadomo...miła i koleżeńska atmosfera ale porządek musi być :) Ja już tez sie na reprymendę załapałem , ale co nas nie zabije to nas wzmocni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 No wiadomo...miła i koleżeńska atmosfera ale porządek musi być :) Ja już tez sie na reprymendę załapałem , ale co nas nie zabije to nas wzmocni ;) Nie my pierwsi i nie ostatni :D a co do tego opr'u to się nie dziwię bo prawie ciągle dziś pisałem z małej litery D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 A ja powiem, że w takich przypadkach, wolę oglądać teledysk niż słuchać muzyki na nim ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Taki był też zamysł umieszczenia go tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi