blueboy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam Wszystkich. Mam pytanko. Znalazłem kombinezon Huntera tyle że nie słychać dźwięku kroków naszego gieroja. Inne soundy się nie zmieniły i teraz nie wiem czy to jest zamierzony efekt? Kilka razy grałem w Sole wcześniej i takiego czegoś nie było. No chyba że to super hunter jest ;-) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Próbowałeś wyjsć z gry i wczytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jest to efekt zamierzony ;) Wszystkie nowe kombinezony dodane do Solianki i DMX mają ustawione "cichobiegi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 No niby logiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blueboy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Dzięki za szybkie odpowiedzi. Hmmm... Może to logiczne że Hunter się skrada bezszelestnie ale mi osobiście daje to poczucie że lewituję a nie chodzę ;-) Da się jakoś przywrócić "tupanie"? Trochę grzebałem ale nie wiem gdzie to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 To było tak dawno jak to robiłem i prawdę mówiąc już nie pamiętam. Musiałbym grzebać od nowa, a aktualnie mam trochę innych zajęć związanych z modem Geonezis i repackiem Solianki ;) Ale nic nie stoi na przeszkodzie żebyś pokombinował sam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Włącz muzykę , będziesz ściemniał ze idziesz na akcje w słuchawkach i mp3 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi