Buber Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dzizz...to aż pod samą granicą z Mongolią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PagraD Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Buber nie, do Mongolii daleko, około 3000 km. wielkiego kraju ..są ludzie z różnych miejsc świata... jest to sprawa, która nas łączy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 A tak...zobaczyłem mape...na dole napis Mongolia, ale nie zwróciłem uwagi na skalę No to masz punkt za pochodzenie :woot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 PagraD, kojarzysz Zaurusa- modera, mamy kilka jego modów na forum po polsku. I nie wiesz co się stało z Arharą- czy jest szansa na jego drugie dopełnienie do Solianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PagraD Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 похоже перевод неправильный получается, боюсь вы меня неправильно понимаете ( tłumaczenie wydaje się zły obrót, obawiam się, zrozum mnie źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Nie obawiaj się zdajemy sobie sprawę, że możesz mieć kłopoty z językiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ja w zasadzie jestem półukraincem Moja rodzina ze strony matki pochodziła z Kowla...oczywiście był wtedy Polski, ale i tak miała w dowodzie, że urodzona w ZSRR. A na Syberii na zesłaniu była tylko babcia...miała 6 lat i przeżyła tam 5 lat...nigdy mnie nie przestanie zadziwiać ludzka możliwośc przystosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PagraD Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 хорошо что есть взаимопонимание dobrze, że wzajemne zrozumienie Buber, от того "выброса" в 1917 году всем досталось.. мои предки по материнской линии из терских казаков, прошли с Пржевальским Николаем Михайловичем (тоже кстати ваш соотечественник) в экспедицию на Тянь-Шань (Кыргызстан) да там и осели основав город Пржевальск. по отцу предки были дворяне но в 1923-м всех вырезали большевики, уцелел только дед мой с его братом они бежали в Туркменистан но в пути потеряли друг друга, дед потом переехал в Кыргызстан.. z "uboczne" w 1917 roku wszyscy udali się do .. Moi przodkowie ze strony matki z Terek Kozaków, udał się do Przhevalsky Nikołaj Michajłowicz (również przy okazji waszych rodaków) na wyprawę do Tien Shan(Kirgistan) tak, tak, założył miasto i osiadł Przhevalsk. ojca przodkowie byli szlachtą, ale w 1923 rokuwszyscy bolszewicy cięcia przeżył tylko mój dziadek z bratem uciekli do Kyrgyzs таково вкратце моё происхождение. krótko moje pochodzenie jest następujący. в какие мод вы сейчас играете? я недавно прошёл Сигероус 2 сейчас прохожу R.M.A. Shadows Addon w jakie mod są aktualnie gra? Niedawno poszedł Sigerous 2 przechodzi obecnie R.M.A. Shadows Addon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 PagraD- na tym forum najlepsze są Solianka i Tajne Ścieżki 2. Jest również wiele innych np. LWR, Mody by Zaurus. W tym dziale jest wiele modów- wszystkie w polskiej wersji: http://www.stalkerteam.pl/forum/250-mody-przetlumaczone-na-jezyk-polski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PagraD Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 ZDAROVE braci, nie niedawno udało się porozmawiać Nawiasem mówiąc nie wiedziałem, że istnieje trzecia wersja historii Surf. a ja po prostu przez to przejść. Nie rozumiem, wiele mnie nie lubi i vice versa здарова братья, последнее время не удавалось пообщаться с вами кстати я не знал что есть третья версия Истории Прибоя. а я сейчас как раз прохожу её. не понимаю, многим она не понравилась а мне наоборот Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Malakas jak się nie mylę była też tu jedna osoba z Rosji (Zaurus jak się nie mylę) i bodajże dostał rangę Vip jako że jest obcokrajowcem i robi mody,i tu się zaczyna moje pytanie :D Czy PagraD też mógłby takiego vipa dostać? Jeżeli co źle z tym vipem napisałem to proszę usunąć posta mego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Coś paliłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Buber, ubiegłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ja? Czemu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ni z gruszki ni z pietruszki walnąłeś takiego radosnego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jaki radosny? normalny post,jak dobrze przeczytałem to on jest z syberii więc wiesz :D Sorki ale jeszcze się do mnie jakaś choroba przyczepiła że ledwo co na oczy patrzę :D.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ja tez zwlokłem z Polski jakiegos wirusa. A jemu wyślemy dwa olejaki żeberkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zaurus dostał VIP ponieważ jest moderem i udostępnił nam swoje prace, które już są po polsku... ..Mamy userów, którzy mieszkają na całym świecie to nie powód by dać im grupę VIP.. ..jeżeli już to trzeba zrobić nową grupę ..Emigracja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Aha już rozumiem :) Malakas jak chcesz to najwyżej usuń te moje posty :D Pozdrawiam O tym że wielu użytkowników mieszka za granicą to nie pomyślałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Nie ma potrzeby nic usuwać jak temat głosi..Luźna gadka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi