jerczi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Mam problem, tylko nie wiem jakiej natury...Odprowadziłem Panterę do jej brata Kołmoroga, który znajduje się w byłym sztabie wojskowym, a ta przeszła tylko ogrodzenie i stanęła w miejscu..nie ma opcji dialogu ani z nią ani z Kołmorogiem..co teraz mam zrobić...HELP!!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zrób twardy zapis i załaduj...jeżeli nie pomoże od powtórz od wejścia na lokację. Pantera ma chyba usiąść przy ognisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zrobiłem tak dwa razy twardy zapis i trzy razy ponownie wchodziłem na lokację...bez rezultatu..z tym, że po załadowaniu twardego zapisu ona zmieniła położenie i weszła kawałek do znajdującego się w pobliżu podziemnego wejścia i tam usiadła... :( :( :( // Już jest w porządku...czwarty raz powtórzyłem wejście na lokację i poprowadziłem ją drogą okrężną do samego brata...dziękuję... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi