Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rz4EKv9HmsM&feature=player_embedded Rozbrajanie konsol 10K młotkiem się już znudziło, tak powinno się traktować konsole. Możliwe ze to właśnie przez nie nie zagramy w S2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 I tak powinno się traktować konsole ! Ja zawsze używałem tylko peceta do wszystkiego i tak zostanie. Dobrze żołnierze zrobili, a co do S2 to jeżeli wyjdzie, mam nadzieję że konsolowcy nie zobaczą go na swoim xboxie czy PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi